söndag 28 juni 2015

Sum-Sim summering

Sum-Sim i Trollhättan avslutades under helgen med en hel hög av vassa MASS-simningar. Sebastian Petersson simmade ännu en final, denna gång på 400 me. Han slutade på en fjärdeplats efter ett rejält nytt pers på 4.57,51, Tobias Åberg simmade i samma final in som femma. Sebbe och Tobbe ingick i laget som under lördagen simmade 4x100 frisim. Tillsammans med Oliver Einarsson och Sam Taheri gav de oss en helt makalös lagkapp som tyvärr slutade precis utanför pallen, 3.52 stannade klockan på och en fjärdeplats. Under det sista finalpasset fick vi se tjejerna leverera inte mindre än tre medaljer. Kamelia Gradinarska tog brons på 100 fjäril i yngsta klassen. Linnea Lundborg tog silver i mellanklassen. Vi sparade det bästa till sist, de yngsta tjejerna upprepade bedriften från förra sommaren. Guld i sista lagkappen! Linnea Lundborg, Tova Olsson, Kamelia Gradinarska och Ida Swegmark simmade ifrån allt och alla på 4x100 frisim och vi avslutade årets Sum-Sim på bästa tänkbara sätt. MASS slutade på en 8:e plats i klubbstriden. Tack alla simmare för en fantastisk vecka i Trollhättan. Nu laddar vi för SM-veckan i Sundsvall som drar igång på onsdag. Fler medaljer utlovas där :-) /Coach