torsdag 2 juli 2015

SM/JSM dag 1

Nu är årets SM/JSM i Sundsvall äntligen igång och det blev en riktig rolig start för MASS. Isak simmade till sig sitt första JSM guld någonsin på 100 fritt. I seniorfinalen blev det en 4:e plats precis utanför pallen. I samma final hade vi också Coffe som tog silvret och Robin som kom 8:a. Dagens prestation och upplevelse var Jedels 1500 fritt. han tog greppet om loppet direkt och utklassade sina konkurrenter och vann till slut sitt första SM guld med 24 sekunder! Tiden 15.46.87 tar upp Jedel på 10:e plats genom tiderna i Sverige och ingen har simmat så här snabbt på 20 år. Dagens överraskning var Ludde som slog till med ett monsterpers på 200 bröstsim och kom 4:a på JSM. Övriga finalister dag 1 var Jocke(A) på 200 fjäril, Patrik(B) på 200 fjäril, Malin och Emma(B) på 200 bröstsim. /Coach